Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Težak izazov u MasterChefu: Mogu li kandidati spremiti sarmu za 50 minuta?

BLAGDANSKI obroci s MasterChef twistom uskoro će zamirisati televizijskom kuhinjom. Naime, novi izazov upravo to traži od kandidata koji pokušavaju osvojiti titulu ovogodišnjeg MasterChefa. Najsigurnija u to da će dobro napraviti sarmu, Gaia, upravo je ovo blagdansko jelo odabrala za sebe.

Šarana je namijenila Luki, Manuelu i Sari, a pašticadu Ivanu, Dominiku i Petru. Budući da su jela koja kuhaju različita, takva su i dozvoljena vremena za kuhanje. Gaia je za pripremanje sarme dobila 55 minuta, ekipa koja priprema šarana 50 minuta, dok za spremanje pašticade kandidati imaju na raspolaganju 60 minuta.

“Jako je izazovno”

“Ovo je gore od kunića. Ne znam što bih rekla”, komentirala je Ivana. Za kuhanje imaju pravo i na pet dodatnih namirnica. “Jako je izazovno, jako malo vremena i jako malo namirnica. Možda stres-test i ne izgleda tako loše”, dodala je ona. Veliko iznenađenje u dućanu bio im je šaran koji je svježe ulovljen, a Sarah je primijetila da se još pomiče po dasci.

Dominik je u dućanu uzeo desetak mrkvi, kako bi nadomjestio ostalo povrće koje nije mogao uzeti. Gaia je dobila opciju zaustaviti Dominiku kuhanje na šest minuta. U slučaju da okrene dobiveni pješčani sat koji bi odbrojavao tih šest minuta, Dominik bi dobio jednu prednosti, a žiri mu je došapnuo i koju – šest dodatnih ruku. 

Ne znajući za Dominikovu prednost, Gaia za sada nije upotrijebila dobivenu opciju. “Imam malu želju da ga stisnem. Koliko god smo prijatelji, i protivnici smo. S druge strane ne želim okrenuti pješčani sat jer ne želim da me opere karma”, rekla je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *