Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Ranko Stojanac napušta N1: Ganjaš stalno neke tupavce koji ti se smiju u facu

RANKO STOJANAC, reporter N1 televizije, objavio je na Facebooku status u kojem je najavio svoj odlazak s te televizije, a to je učinio u svom prepoznatljivom stilu.

“E pa… idem ja.‘ (citat iz filma) Hvala, N1 televiziji na sumanutom životu, majke mi čista rakija! Ganjaš stalno neke tupavce koji ti se smiju u facu. Vidiš da ga kravata guši i da će je umočit‘ u juhu, al‘, jebi*a, ne da se. Znalo je biti dobro. Ali sad je stvarno dosta. Kojim putem nisam još siguran, polako, naći ću ga…”, napisao je. 

Poznat po provokacijama 

Podsjetimo, Stojanac je radio kao reporter riječkog studija HTV-a, a njegove provokacije znale su ozbiljno naljutiti bivšeg riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela, poput one o lignjama koja je završila verbalnim napadom gradonačelnika na novinara. 

Stojanac je 2018. počeo raditi na N1 televiziji kao dopisnik iz Rijeke. Tada je zakoračio još dublje u političko novinarstvo i u kratkom roku napravio seriju zapaženih javljanja i priloga. Tek tada mu je, kaže, zapravo skinut flaster s usta. Za praćenje propasti naše brodogradnje nagrađen je 2019. nagradom HND-a za televizijsko novinarstvo. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *