Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Ovo je trenutno najgledanija serija na Netflixu u Hrvatskoj

FOOL ME ONCE trenutno je najgledanija serija na Netflixu u Hrvatskoj.

Napeta serija o kojoj se ne prestaje pričati, s Michelle Keegan u glavnoj ulozi, stigla je 1. siječnja, a društvene mreže već su preplavile odlične reakcije publike. Dugo iščekivani triler adaptacija je popularnog istoimenog romana Harlana Cobena iz 2016.

 

Radnja prati Mayu Stern (Michelle Keegan), koja se pokušava pomiriti s brutalnim ubojstvom svog supruga Joea (Richard Armitage). No, kad instalira kameru kojom će nadzirati dadilju koja čuva njezinu kćer, ugleda svog supruga – za kojeg je mislila da je mrtav.

Gledatelji pišu: “Odgledao sam je u jednom danu”

“Narednik Sami Kierce (Adeela Akhtar) vodi istragu ubojstva i smrti Joea, dok se bori s vlastitim tajnama. Cijelu priču dodatno zakomplicira još jedno ubojstvo u obitelji koje se dogodilo nekoliko mjeseci ranije. Jesu li ta dva slučaja povezana?” stoji u sinopsisu.

“Nisam očekivao ovako dobru seriju od Netflixa”, “Neizvjesnost, preokret i sjajan završetak. Godina nije mogla bolje početi”, “Serija me prikovala za ekran. Odgledao sam je u jednom danu”, neki su od komentara na X-u (bivšem Twitteru).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *