Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Ove kandidatkinje prošle su u finale Supertalenta, Bilman Ukrajinki dao zlatni gumb

EMITIRANA je i druga polufinalna emisija Supertalenta, u kojoj se osmero kandidata borilo za prolazak u finale, no samo su tri djevojke prošle dalje. Ovoga puta Davor Bilman imao je mogućnost nekome od natjecatelja dodijeliti zlatni gumb te osigurati mjesto u finalu, što je iskoristio nakon nastupa Ukrajinke Karyne Zubal.

Bilman je Karyni dao zlatni gumb

Život je kombinacija dobra i zla, crne i bijele boje, uspona i padova – poručila je to svojim nastupom Karyna Zubal. Voli biti na pozornici, osjećati energiju i publiku te istovremeno pružati gledateljima nezaboravno iskustvo. Upravo to učinila je svojim energičnim i senzualnim nastupom u čaši za martini, a njezini fleksibilni pokreti još su više došli do izražaja uz efektno prskanje vode, što je izazvalo oduševljenje žirija i publike.

“Bit ću kratak i jasan. Jako mi se svidio tvoj nastup. Ne bih volio biti na tvom mjestu jer je večeras jako gusto. Njima, ne i tebi”, rekao je Davor i dodijelio joj zlatni gumb, čime je Karyna službeno zauzela mjesto u finalu desete sezone showa.

Devetogodišnja Ena prošla u finale

Drugu ulaznicu za finale osvojila je vrckasta i talentirana Ena Nižić, koja je priuštila žiriju i publici nastup za pamćenje izvedbom poznate pjesme Alicije Keys Girl on Fire. Baš kako je i najavila – spojila je ples i glazbu te uz pratnju četiri mlada plesača oduševila publiku.

“Mini superzvijezda, kao da si u nekoj areni, to su tvoji plesači i ti vitlaš svojih pedeset tisuća gledatelja i radiš to s osmijehom. A kako si pratila kameru koja te snimala, mislim – tko zna, zna”, poručio je Fabijan, s kojim se složila i Martina te dodala da je Ena zaista mini supertalent. 

Eminu je hit My Heart Will Go On poslao u finale

U finale je prošla i Emina Bajtarević, koja svojim impresivnim talentom, trbuhozborstvom, nastavlja natjecanje za titulu desetog Supertalenta. Ovoga puta nadogradila je svoj nastup te u tri glasa izvela bezvremenski hit My Heart Will Go On, čime je još jednom izazvala divljenje žirija.

“Ja sam večeras cijelo vrijeme nagovarala Davora – daj zlatni, daj zlatni. Mislim, i ova kolegica prije je bila sjajna, ali ovo, ovo je zlatni”, poručila je Maja te se zapitala koga treba očekivati na sljedećem nastupu jer se na ovom uz lutku djeda pojavila i baka. “Koliko god se mi divimo tvojoj vještini, ti kad zapjevaš, sve stane”, dodao je Fabijan. 

Liberty prestrašila žiri

Još jedan nevjerojatan i šokantan nastup izvela je Liberty Barros, djevojčica čija fleksibilnost ne poznaje granice. Impresivnim pokretima dodala je i elemente plesa te na trenutke prestrašila žiri. “Liberty, imaš više od jedne vještine. Osobnost je vjerojatno tvoja najveća moć i vještina”, istaknula je Martina.

“Ako se dobro sjećam, prošli put smo tražili da nastaviš sa strašnim točkama. Sad možeš prestati”, našalio se Fabijan pa dodao: “Iskreno, nisam znao kada i što će se dogoditi iduće, a to si i htjela. Hvala što si došla ponovo i učinila ovu noć strašnijom.” 

Martina nahvalila Mikku: Veliki napredak

Nesvakidašnjim talentom sviranja flaute nosom Mikko Henrik Rautiainen na audicijskom nastupu oduševio je publiku i zabavio žiri. U polufinalu je izveo splet pjesama i pokazao zavidnu razinu sviranja.

“Jako mi se sviđaju pjesme koje si odabrao. Ako se dobro sjećam, svirao si čak i bolje nego na audiciji. Čisto, bez falševa, rekla bih da je ovo veliki napredak”, pohvalila ga je Martina, dok je Maja, osim glazbenog dijela, pohvalila i njegovu odjevnu kombinaciju. 

Ukrajinka imala egzotičan nastup

Ukrajinka s hrvatskom adresom Nelia Lois na pozornici se pojavila kao egipatska boginja. Prije nastupa imala je tremu no, kako sama kaže, jača je od nje. Egzotičan nastup začinila je kombinacijom zapanjujućih pokreta koji su do posljednjeg detalja bili usklađeni s glazbom.

“Slažem se s Martinom, taj sportski duh, ja bih ga nazvao možda duhom tvoje osobnosti. Ovo je natjecateljski dio i taj duh apsolutno paše”, poručio je Davor.

Lara Kim izvela pjesmu Ima jedan svijet

Glazbenu poslasticu izvela je Lara Kim Velić, otpjevavši popularnu pjesmu Ima jedan svijet u kojoj je pokazala jačinu i raspon svog vokala.

“Uspijevaš dati potpis, zapravo, gotovo da sam si razmišljala – aha, možda bi Kaliopi ovako otpjevala ovu pjesmu. Do te razine uspijevaš dati jedan novi obol pjesmi, s takvom sugestivnošću i samouvjerenošću, s 15 godina, da je to zbilja fascinantno”, oduševljena je bila Martina, a s njom su mišljenje podijelili i ostali članovi žirija.

Plesna skupina dobila brojne komplimente

Plesna skupina Fresheels na plesnu scenu i ovoga je puta donijela nešto novo i osvježavajuće, a njezine atraktivne članice nakon nastupa dobile su brojne komplimente.

“Mislio sam da smo se svi dogovorili da smo u istom tonu, vidim da su samo neki poslušali”, našalio se Davor, aludirajući na njihove odjevne kombinacije. Članice skupine Fresheels svojim su nastupom drugu polufinalnu epizodu privele kraju, a žiriju su dodatno otežale odabir finalista.

“Ono što sigurno mogu reći je da smo se nadali da ćemo nas četvero u ovom polufinalu biti jednoglasni, a sad sam siguran da nećemo”, dodao je Davor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *