Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Netflix najavio drugu sezonu realityja Squid Game. Gledatelji: Nitko ovo nije tražio

KRAJEM studenog na Netflixu je izašla prva sezona dugo iščekivanog reality showa Squid Game: The Challenge, koji se temelji na korejskoj seriji Squid Game, koja je postigla globalni uspjeh. Iako su mnogi s nestrpljenjem čekali show, mnogima se nije svidio pa je reality dobio hrpu kritika. Na IMDb-ju ima ocjenu 5.3 od 10.

Gledatelji kritiziraju Netflix

No unatoč kritikama, Netflix je odlučio obnoviti show za drugu sezonu. Uoči objavljivanja posljednje epizode showa Netflix je na društvenim mrežama objavio da stiže nova sezona te je pozvao ljude da se prijave ako žele sudjelovati. Prijaviti se mogu ljudi iz cijeloga svijeta.

“Pažnja igrači, jeste li spremni za sljedeću igru? Squid Game: The Challenge se vraća za drugu sezonu. Prijavite se”, napisali su. Ispod objave našlo se mnogo komentara. 

>> Ne gubite vrijeme gledajući ovaj Netflixov “hit”. Apsolutno je smeće

“A da date novu sezonu seriji Shadow and Bone?”, “Nitko ovo nije tražio”, “Ne mogu vjerovati da ovome dajete novu sezonu, a otkazali ste Shadow and Bone. Sredite se”, “Što je s originalnim Squid Gameom?”, “Čekamo drugu sezonu serije, a ne realityja”, neki su od komentara.

Nagrada od 4.56 milijuna dolara

Podsjećamo, u prvoj sezoni realityja 456 natjecatelja borilo se za nagradu od 4.56 milijuna dolara. Ideja ovog showa bila je hit-seriju pretočiti u reality, u kojem se stvarni natjecatelji bore za novčanu nagradu.

 

Spencer Hawkings, koji se natjecao pod brojem 299, privukao je pažnju u drugoj epizodi serije, a nakon što je show emitiran, oglasio se na društvenim mrežama. 

Mnogi gledatelji komentirali su kako im je Spencer tijekom igre Dalgona Cookie bio smiješan, a on im je odgovorio da su od njih tražili da se “pretvaraju da se natječu”. 

“Samo se četvrtina prostorije natjecala u tom trenutku. Ostale su zamolili da se pretvaraju da se natječu i da samo miču prste kao da prave kolačić. Ja sam se loše pretvarao da radim kolačić i gledao sam druge kako se natječu. To je to što se događa u ovoj sceni”, rekao je o isječku koji se masovno dijelio TikTokom. Spencer je naposljetku obrisao taj video.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *