Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Luka nam je otkrio na što će potrošiti 30.000 eura iz MasterChefa

LUKA VEIĆ, pobjednik ovogodišnje sezone MasterChefa za Index je otkrio što planira s nagradom od 30.000 eura i prisjetio se svog MasterChef puta.

“Jedan dio nagrade ću potrošiti na putovanje u Afriku, a drugi dio će ostati za jedan od mojih projekata. Nadam se da ću dobiti ponudu u kojoj mogu i dalje pokazivati svoje znanje i vještine, i naravno, i dalje ću učiti i napredovati”, rekao nam je Luka.

Najteži zadatak bio mu je, kaže, vezanje u parovima, kada je kuhao s Matejom u paru. “Trebalo se snaći u tom nesvakidašnjem izazovu”, dodaje. “Naučio sam jako puno o životu, ne samo o kuhanju, ali jedan Damirov savjet mi je ostao u sjećanju, a to je: ‘Strah zamijeni sa sigurnošću!'”, odgovara na pitanje koji će savjet iz showa zauvijek zapamtiti.

“Ponovio bih ovo”

“Nikome ništa ne zamjeram, naprotiv, mislim da bez dosta tih istih ljudi ne bi uspio u svemu ovome. Ponovio bih ovo iskustvo, zasigurno je iskustvo za cijeli život. Osim toga što se svakodnevno treba nositi sa stresom, teško je biti odvojen od svojih bližnjih”, priča nam.

Pitali smo ga i da nam otkrije svoje gastro favorite.

“Nemam najdraži restoran, to se mijenja dosta često, a sve ovisi gdje se nalazim. Super mi je Antonio Bachour kao slastičar, a jako volim pojesti dobar sushi”, otkrio nam je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *