Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Josip napustio MasterChef, oprostio se kroz suze: “Svjestan sam da je ovo početak…”

GAIA, Sarah i Josip, koji su kao članovi crvenog tima izgubili u gastroduelu, suočili su se s repliciranjem jela chefa Hrvoja Kroflina.

“Prije samog dolaska ovdje nisam imao neka očekivanja, tj. imao sam očekivanja koja su bila vrlo niska. Zapravo bilo mi je bitno samo da se uspiju komponente sve završiti na vrijeme i to posložiti na tanjur uz veće ili manje mane. Sva tri tanjura su izvedena na svoj način iznad mojih očekivanja što je vrlo pohvalno, nemam tu što reći. Stvarno su me iznenadili da su na tragu samog originala i nijanse će presuđivati”, istaknuo je chef, koji je kreirao jelo s gljivom po nazivu lavlja griva.

“Ključ svega ovoga je da spoznate sebe, da spoznate svoje limite, da uživate tijekom cijelog tog procesa bez obzira na ishod na kraju”, dodao je chef Hrvoje. Najbližu repliku jela uspjela je napraviti Gaia, kojoj je učestalo kušanje tijekom kuhanja donijelo rezultate i urodilo plodom. Na sličnom tragu kuhala je i Sara, no njezino jelo razlikovalo se okusom, bilo je puno nježnije i elegantnije.

Josipova verzija Hrvojevog jela imala je savršeno ispečenu gljivu, no to ipak nije bilo dovoljno da on i ovoga puta iz stres testa izađe kao pobjednik. “Izvedba umaka nije bila na razini zadnjih sedam kandidata, mislim da se tu ipak mora napraviti jedan filter i standard mora postojati”, istaknuo je chef Hrvoje nakon odluke da Josip napušta show.

“Svjestan sam da je ovo početak jedne jako lijepe priče. Bit će jako ponosni, i obitelj i svi. Nikad nije kasno za promjenu, mislim da ću ja biti čisti dokaz toga svega. Ovaj projekt je čudo”, ovim riječima i kroz suze Josip se oprostio od MasterChef priče.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *