Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Hana iz Superstara želi duet s Aleksandrom Prijović: “Javi se, molim te”

HANA Ivković, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj, Mia Ribić, Petar Šegedin, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško izborili su polufinale Superstara. Mladi i talentirani glazbenici borit će se u trećoj epizodi Superstara uživo za prolazak u finale – čime će biti korak bliže pobjedi u showu, ali i nagradi od 50 tisuća eura.

Izvanredan je to početak glazbene karijere o kojoj sanjaju kandidati, a dok uvježbavaju posljednje detalje uoči treće epizode uživo, otkrili su nam i poneke tajne jedni o drugima. Polufinalisti Superstara kroz uzbudljivu glazbenu avanturu dobro su se i upoznali, sprijateljili te podijelili ono što znaju jedni o drugima. Andrea Jelonjić i Mia Ribić dijele sobu, a usto su i velike prijateljice, baš kao i Vanessa Kralj te Hana Ivković.

Kandidatkinje su se jako zbližile tijekom natjecanja

Mia Ribić svoju je cimericu odlično upoznala pa za Andreu ima samo riječi hvale. “Andrea je najveća kulerica, iako se čini ozbiljna, zapravo je ‘the coolest'”, jasna je Mia. Iako je pretpostavila da Andrea najviše cijeni Tončija, a najviše od članova žirija voli Niku Turković – Zagrepčanka je cimericu Miju iznenadila. “Filip mi je otkriće, totalno je chill.” Ribić je otkrila i da je Andrei najveća podrška njezin dečko. 

Andrea, pak, ima sjajna znanja o svojoj cimerici Miji. “Ona je srce grupe, ima zreo stav, a opet se sa svima zeza i sa svima može. Rekla bih da je očigledno da joj je omiljena u žiriju Nika Turković. Ona joj je nova nada za mlade, buduće generacije. Mia je inače nosila broj 11 u motocrossu, a Nika je izbacila album 11.” Andrea je otkrila i da Miju uvijek iz takta izbaci nepravda i nedostatak fokusa te energije. “Najveća podrška joj je obitelj, a posebno mama”, zaključila je Andrea o Miji. 

Hana želi duet s Prijović

Vanessa Kralj i Hana Ivković velika su si podrška od samog početka Superstar avanture. “Obožavatelji ne znaju da je Vanessa svirala violinu deset godina i da je vegetarijanka već sedam. Tonči joj je najdraži član žirija, a najveća podrška joj je majka”, otkrila je Hana o Vanessi. Vanessin duet iz snova bio bi onaj s bendom Parni valjak, budući da ih jako često sluša.

Lijepe riječi imala je Vanessa o svojoj cimerici Hani. “Ona je ista kao i na televiziji. Dobra je, pozitivna, možda ljudi misle da je to gluma, ali ona je zaista takva i to je jako lijepo. Najveća podrška joj je mama, a duet iz snova joj je onaj s Aleksandrom Prijović”, poručila je Vanessa. “Je, Aleksandra, javi se, molim te! Aleksandra Prijović, joj da”, zaključila je talentirana Hana Ivković. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *