Engril.com

Today's Stories Tomorrow's History

Arts Entertainments

Film star 33 godine na Badnjak je bio najgledaniji TV sadržaj u Hrvatskoj

SVAKE se godine na televizijama prikazuje mnoštvo božićnih filmova, a, naravno, reprizira se i Sam u kući. Mladi i stari svakog prosinca ih ponovno gledaju i svakog su prosinca najgledaniji sadržaj.

Da se Hrvati nikako ne mogu zasititi ovog klasika, dokazuju i podaci o gledanosti za Badnjak, 24. prosinca. Sam u kući bio je najgledaniji televizijski sadržaj na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine, postigavši 34.1% udjela u gledanosti.

Jedan od najgledanijih blagdanskih filmova odavno se smatra filmskim klasikom, a njegova popularnost ne jenjava ni više od 30 godina nakon snimanja. Uz originalnu priču, sjajan soundtrack, savršeno pogođenu glumačku postavu, genijalnog Macaulaya Culkina i citate koji se pamte, gledanje Sam u kući prava je blagdanska obiteljska tradicija kojoj se gledatelji uvijek iznova vraćaju.

RTL je tjedan dana ranije, 17. prosinca, prikazao i Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku, koji je također bio najgledaniji televizijski sadržaj na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *